Szerencsét hoz a saját kezével

Évszázadokon át az emberiség a különböző talizmánok, hogy megvédje ellen, varázslat, boszorkányság, valamint vonzza a szerencsét. Ezt megvitatjuk ezt a cikket. Most megtudhatod, hogyan, hogy szerencsét hoz a saját kezével? Mi egyszerű telkek segít élni, bőségesen, valamint egyéb érdekes információk.

szerencsét hoz

Hogyan készítsünk egy talizmánom, hogy mindig elég pénzed?

A leghíresebb tételek pénzügyi stabilitási mindig egy érmét. Mivel ez a pénz, vagy a jólét jelképe. Hozzá vannak szokva a sok mágikus rítusok, hogy aktiválja a cash flow szempontjából.

Például, hogy az azonos normális érme, hogy valaki elejtette. Könnyen veszik majd használni, mint egy amulett, sok szerencsét. Megállapította, hogy az érme vonzódik a pénz, szerencse, mint a munka, meg kell csinálni egy mágikus rituálé. Akkor ezt az érmét kell, hogy rendszeresen készítsen a tárca, pénztárca vagy a zsebében.

Is vásárolhat aranyat a Bank tölteni összeesküvés otthon. Ha nem, akkor a telek elvégezni azokat az érméket, hogy van. Olvasni az összeesküvés a Magi ajánlott az 1 nap az új hold.

A lényeg a rítus: mielőtt beszélsz amulett, sok sikert, meg kell rázni a tárcát, de 3-szor, hogy olvassa el a bűvös szót, hogy vonzza a pénzt a házhoz. A rendszeres teljesítmény ez a manipuláció, a tárca szerez hatalmas erővel vonzza a szerencsét.

A szót, hogy összeesküvés-ez a szertartás:

Látogasson meg gazdag kereskedő, aki hordozza a kincsesláda. A kereskedő nagyon gazdag. Mindenki boldog lesz ez a vendég. Pénztárca vastag gyűrűk, arany, ezüst. Még a pénztárca lesz tele vagyon, ezüst, vagy arany érméket, nem csak ma, de örökre. Az ajkak, fogak a zárat. Így senki nem férhet hozzá a szavakat. Ámen.

Milyen erős varázsa lehet használni a mindennapi életben?

Ilyen talizmánok nem csak számok, hanem a amulettek, kövek, állatok, növények. Eközben látható egy lista a legerősebb amulettek.

A legerősebb mágikus amulettek szerencsét hoz:

  • bambusz hajtások. Kiderült, hogy egy szívós növény, biztonságosan használható-e a gyártás egy személyes amulett. Mivel a bamboo egy szimbólum, a siker, a jólét minden kezdet üzlet. Szerint a Feng Shui, hogy aktiválja az erőmű, szükséges, hogy helyet a Keleti szobában;
  • patkó van egy hasonlóan erős amulett vonzza a szerencsét. Ez védi meg a szegénységet, a boldogtalanság. Sok országban használják ezt az amulettet, hogy ez a nap. A patkó készült vas, rendelkezik-e a szent erőt, eleme a Tűz, Fém. Azt mondják, hogy az a személy, aki talál egy patkót a ló – egy életem, sok szerencsét.

Patkó kell akasztani a házban a bejárati ajtó felett, véget ér le. Így nem gonosz hatalom nem képes áthatolni a várat. A család élvezni fogja a hatékony védelem a mágikus sebzést. Ha egy patkó szarv fel, a ház mindig uralkodása Legfőbb jóléte, valamint a pénzügyi jólét;

hogyan készítsünk amulett
  • a szkarabeusz egy amulettet, hogy vonzza a szerencsét, jött hozzánk az ókori Egyiptom. Egyébként ez a bogár szentnek tekintették az Egyiptomiak. Tehát a kép, ez a rovar volt érzékelhető, mint egy isteni lény. A szkarabeusz képviseli átalakulás, újjászületés, egy másik világban. Továbbá, egy szimbólum, a vitalitás. Miért az emberiség továbbra is létezik a földön. Ezen túlmenően, a bogár vonzza a szerencsét, sőt, nem csak anyagilag, de lelkileg is. Ha ezt az amulettet kapsz hatékony védelem az energia vámpírok, fekete varázslat, megsemmisítése;
  • nyúlláb – az amulett használt, a hátsó lábait az állat. Ez a talizmán vonzza a szerencsét, s anyagi jólét. Is, hogy elűzze segít a szülőknek, hogy teherbe essen;
  • cat eye – ez a kő védi a tulajdonos a fekete mágia, segít leküzdeni minden nehézséget, minimális veszteséggel. Ez az amulett egyetemes. Ez általában használt üzletemberek, szerencsejátékosok;
  • elefánt szobor hoz sikert bármely tevékenység, továbbá segít, hogy vonzza a gazdagságot, anyagi jólétet, a bölcsesség;
  • amulett formájában egy gomb – egy mágikus amulett. Annak ellenére, hogy a jó szerencse segítségével bármilyen opció gombok. Hasonló verziók a kabalák nyissák meg szívüket, méghozzá úgy, hogy a vagyon, vonzza a sikert, valamint fokozza az egészségre.

Hogyan készítsünk egy talizmán, színes szál?

A rituális kell használni a színes szálak, ahonnan fogja szőni a mágikus kábel. Fontos, hogy válassza ki a megfelelő színt, majd határozza meg a jövő célja a talizmán.

Átiratát szín:

  • zöld – képviseli az anyagi jól-lét;
  • piros – szerelem;
  • sárga – egészségügyi;
  • kék – segít a célok elérése érdekében.

A választott szín szőnél zsinór. Amikor sző biztos, hogy szemléltesse a kívánt kép célok.

Kész a talizmán, hogy kopott a bal bokája.

Erős amulett a szerencse segítségével a technológia csomópontok

Ahhoz, hogy ez az amulett szüksége lesz egy keskeny valódi tehén bőr. Ebben a sávban kell nyakkendőt 3 csomót.

Lépésről-lépésre terv a következő:

Árukapcsolás 1 csomót kell mondani, hogy a következő szavakat:

Szerencse, a sors, mindig velem leszel a gondolatok, cselekedetek.

az amulett saját kezével

A második csomót mondom, más szavakkal:

Hagyja, hogy a szerencse mindig kísérteni fog.

A harmadik csomópont, azt a szót, szerencse:

Senki nem veheti el tőlem a szerencse. Lehet, tehát mindörökké.

Minden csomópont kell kötni a kettős csomópontok. Az ilyen csomópontok vannak még, mint a boszorkány átka. A kész szalag kell, hogy elrejtse a házban tartani, mint egy talizmán. A csomópontok is tud varrni ruhát.

Szerencsés zöld zokni

Ez a rituálé lehetővé teszi, hogy vonzza a szerencsét az életedbe. Egy ünnepségen, ki kell választani egy szerencsés nap, amikor a hold a növekedési szakaszban.

A munka venni: kötött zokni gyapjúból zöld, 2 nagy számlákat, hogy van. Miért zöld? A lényeg az, hogy ez a szín vonzza a pénzügyi áramlások. Jó lesz, ha be tudod kötni magad zokni. Ha nem tudod, hogy hogyan kell kötni, akkor használd a boltban lehetőség. Azonban meg kell adni nekik egy mosás. Ez szükséges feltétele a tisztítás a dolgokat, valaki más energia.

Lépésről-lépésre cselekvési terv szertartás:

  1. Hajtsa be a számlákat a csövet, majd tedd őket minden zokni.
  2. Amikor a pénz a zokni, azt a szót, hogy összeesküvés:

Pénz, hatalom, hozzon nekem is szerencsét.

amulett érme

Tegyél zokni félre, hogy a papír, szövegkiemelő, zöld színű.

  1. Írni egy darab dédelgetett vágy, nagy betűkkel, lehetőleg konkrétan megfogalmazni részletesen. Ez a kívánsága nem lehet Általános jellegű: "pénzt Akarok". Ez a rossz kívánság. Használja a részleteket. Győződjön meg róla, hogy gondolni, hogy hová szeretné költeni a pénzt.
  2. Kívánja előírt jelen időben. Ha van. Például, van egy autó márka BMW fekete szín, stb.
  3. A papír nem csak szöveget írunk, hanem kiegészíti a képet, vagy a képet.
  4. Az elkészült darab, hagyja el egy ablakpárkányon, így kapták el a holdfényben. A következő, hogy a kép ne felejtsd el, hogy helyet zokni következő. Akkor nézd meg a hold, mondta ezeket a szavakat:

Luna felébred, a vágyak teljesülnek.

  1. Zokni, papír, hagyja el egy ablakpárkányon, amíg a reggel. Akkor egy darab, meg kell rejteni egy félreeső helyen, meg a pénzt húzza ki a zokni.
  2. Másnap reggel, a pénz volt a zoknit, meg kell változtatni venni valami finomat.
    Most már tudod, mi az amulettek, szerencsét hoz, milyen lehetőségeket lehet készített a saját kezével. Csak ki kell választani a kabala pedig törvény.